Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Banden van Kracht

In deze tijd van versnelling en veranderingen worden we blootgesteld aan allerlei verstoringen die ons energieveld kunnen bereiken.

De “Banden van Kracht” brengen beschermingen aan op het niveau van je lichtgevend energieveld. Deze beschermingen worden Krachtgordels genoemd. Het zijn 5 lichtgevende gordels die in je lichtgevende matrix worden verweven.

Deze vijf energetische Banden representeren Aarde, Water, Vuur, Lucht en Puur Licht. De Banden werken als filters, die zware energieën waar je mee in aanraking komt, transformeren. Ze zijn voedend in plaats van moe makend, ziek makend of vergiftigend. De krachtgordels werken altijd. Negatieve energieën worden direct teruggekaatst.

Het stelt ons ook in staat beschermingsmechanismen die we onbewust in ons leven gebruiken af te werpen. De psychologische beschermingsmechanismen, het pantser rond ons lichaam, de dingen die ons weerhouden om van het leven te genieten en die ons een vals gevoel van veiligheid geven. De krachtgordels geven ons een lichtgevende bescherming. Deze stelt ons in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan. Het duurt 2 tot 3 weken voordat ze optimaal werken.        

De “Banden van Kracht” wordt in een ceremonie aangebracht in je energieveld.

Kosten €17,50